• Start
  • Kopen
Veiling Wereldwiskunde Fonds
Welkom, Gast
Mijn account

Aanmelden

Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten?
Geen account? Maar er een.
0
Jouw winkelwagen is leeg.
  • Start
Veiling Wereldwiskunde Fonds
0
Jouw winkelwagen is leeg.
  • Welkom, Gast
  • Start
  • Kopen
  • Verlanglijst
  • Inschrijven / Aanmelden
  1. Start
  2. Studieboeken
ID: 2392 Gesloten
Artikel ID: #2392 is op jouw verlanglijst gezet.
Inleiding tot de Analyse

Inleiding tot de Analyse

€2,00

Gesloten
Plaats bod
Minimum bod: €2,00 0 biedingen
  • Biedingen
Geen biedingen geplaatst.
20 kijkend 58 weergaven
Beschrijving
Inleiding tot de Analyse
G.R. Veldkamp

I. De reële getallen
II. Het begrip functie; limieten van functies en continuïteit
III. Algemene eigenschappen van continue functies; monotone functies; omkering van een functie
IV. Differentieerbaarheid en de techniek van het differentiëren
V. Algemene eigenschappen van differentieerbare functies en toepassingen daarvan
VI. Het integraalbegrip; integralen met continue integrand
VII. Functies, gedefinieerd door integralen
VIII. De techniek van het onbepaald integreren
IX. Voortzetting van de integraalrekening
X. Rijen en reeksen
XI. Machtreeksen. Ontwikkeling van functies in machtreeksen
XII. Enkele belangrijke oneigenlijke integralen
XIII. Enkele meetkundige toepassingen
XIV. Complexe getallen
Specificaties
Auteur
G.R. Veldkamp
Uitgever
J.B. Wolters
Jaar
1957
Druk
-
Aantal pagina's
552
Taal
Nederlands
Doos
B05
Betalingen & retouren
Betaalmethoden
Overboeking
Stuur bericht
Aanmelden om een vraag te stellen aan de verkoper.
Geen artikelen gevonden.

Uitleg

  • Uitleg
  • Betalingen

Wereldwiskunde Fonds

  • Over ons
  • Boeken gevraagd

NVvW

  • Wereldwiskunde Fonds
  • NVvW
Veiling Wereldwiskunde Fonds

Voorwaarden en privacy

  • Voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Contact
Powered by PHP Pro Bid. ©2025 Online Ventures Software

De veiling website gebruikt functionele cookies. We gebruiken Google ReCaptcha (v2) om spambots tegen te gaan. Als je doorgaat stem je in met het gebruik van deze cookies.